DOLAR
42,55 -0,03%
EURO
49,5 -0,29%
ALTIN
5.728,93 -0,18%
BITCOIN
3.830.988,07 -0,34%

Hatay'da Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası: 164 sporcu Antakya'da yarıştı

Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası, Antakya Merkez Spor Salonu'nda 164 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi; birinciliği Dinçer Taşdöğen aldı.

Yayın Tarihi: 14.09.2025 20:25
Güncelleme Tarihi: 14.09.2025 20:29

Hatay'da Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası: 164 sporcu Antakya'da yarıştı

Hatay'da Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası tamamlandı

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası, Antakya Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuva, yerel ve ulusal düzeyde satranç camiasının dikkatini çeken bir organizasyon olarak kayda geçti.

Katılımcılar ve rekabet

Şampiyonada toplam 164 sporcu mücadele etti. Yarışmanın düzeyi ve katılımcı sayısı, bölgedeki satranç hareketliliğinin göstergesi olarak değerlendirildi.

Dereceye girenler ve ödüller

Turnuva sonunda kürsüye çıkan isimler şöyle oldu: Dinçer Taşdöğen birinci, Umut Erdem Gündüz ikinci ve Serdar Murat Yıldırım üçüncü oldu. Dereceye giren sporculara kupa, madalya ve çeşitli ödüller takdim edildi.

Organizasyon ve tören

Törene, Hatay Gençlik ve Spor Şube Müdürü Bekir Özçelik, Türkiye Satranç Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Melih Çiçek, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu ile hakemler katıldı. Katılımcı ve yetkililerin varlığı, organizasyonun kurumsal destekle yürütüldüğünü gösterdi.

Turnuva, bölgesel satranç faaliyetlerinin desteklenmesi ve sporcuların rekabet fırsatlarının artırılması açısından önemli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla Hatay'da Türkiye Yıldırım Satranç Şampiyonası düzenlendi. Antakya Merkez Spor Salonu'ndaki şampiyonada 164 sporcu mücadele etti.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı