Sivas'ın Ulaş ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise yaralandığı bildirildi. Olay, Sivas-Malatya kara yolu Bostankaya köyü yakınlarında meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, U.A. (25) idaresindeki 54 SC 518 plakalı otomobil, refüjü aşarak karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 58 NC 914 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda 54 SC 518 plakalı otomobil devrildi.
Kaza sonrası jandarma, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Devrilen otomobilde bulunan M.A. (28), yapılan kontroller sonucu yaşamını yitirdi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişiler arasında U.A. ile birlikte çocuklar M.A. (9), A.A. (7) ve H.A. (5) bulunmaktadır.
Kaza nedeniyle kara yolunda bir süre trafik kontrollü olarak sağlandı ve uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerinde, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın ve Ulaş Kaymakamı Esad Mücahit Eskimez de incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Sivas'ın Ulaş ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sivas'ın Ulaş ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı. Kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.