Sivas'ta Eczacılar 14 Mayıs Eczacılık Günü'nde Bir Araya Geldi
Sivas Eczacı Odası tarafından düzenlenen program kapsamında 14 Mayıs Eczacılık Günü anısına Sivas'taki eczacılar bir araya geldi. Etkinlik, meslek içi dayanışma ve birlikteliğin pekiştirilmesini amaçladı.
Program detayları
Programa eczacıların yanı sıra protokol üyeleri ve basın mensupları katıldı. Günün anısına pasta kesildi ve eczacılar için hazırlanan hediyeler çekilişle dağıtıldı.
Sivas Eczacı Odası Başkanı'nın mesajı
Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, programda meslektaşlarının gününü kutladı. Eren, eczacılığın önemine vurgu yaparak meslektaşlarına kolaylıklar diledi ve birlik mesajı verdi.
Etkinlik, mesleki dayanışmayı güçlendirmeye yönelik sade ancak anlamlı bir kutlama olarak kayda geçti.
SİVAS’TA ECZACILAR, 14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ NEDENİYLE BİR ARAYA GELDİ. GÜNÜN ANISINA PASTA KESİLEREK ÇEŞİTLİ HEDİYELER DAĞITILDI.