Sivas'ta 200 yetim ve öksüz çocuk aileleriyle birlikte piknikte buluştu
Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Hareketi tarafından Sivas'ta düzenlenen piknikte 200 yetim ve öksüz çocuk ile aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi. Etkinlik, Kardeşler mesire alanı’nda gerçekleştirildi ve gün boyu süren etkinliklerle çocuklara yönelik destek öne çıktı.
Program akışı
Gün, ailelerin bir araya geldiği sabah kahvaltısıyla başladı. Öğle yemeğinde katılımcılar birlikte vakit geçirirken, çocuklara özel hazırlanan hediyeler ve harçlık dağıtımı yapıldı. Etkinliğin sonunda çocuklar mutlu bir şekilde alandan ayrıldı.
Katılımcılar ve destek
Programa Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun, Vali Yardımcısı Mustafa Caner Culukar, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Suudi Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Efe Zileli katıldı. Organizasyonun yürütücüsü olarak Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Hareketi etkinliğin planlanması ve uygulanmasında rol aldı.
Değerlendirme
Bir Elde Sen Uzat Gönüllü Hareketi Onursal Başkanı Ahmet Özaydın, programda yaptığı konuşmada "Her zaman çocuklarımızın ve ailelerinin yanındayız" ifadelerini kullandı. Özaydın, pikniğin düzenlenmesine destek veren hayırseverlere teşekkür ederek katkı sunan herkese şükranlarını dile getirdi.
Etkinlik, sosyal dayanışma ve yerel iş birliğinin somut bir örneğini oluşturdu; katılımcılar için hem sosyal hem de psikolojik açıdan destekleyici bir gün sağladı.
KARDEŞLER MESİRE ALANI'NDA DÜZENLENEN PROGRAMA SİVAS BELEDİYE BAŞKANI ADEM UZUN, VALİ YARDIMCISI MUSTAFA CANER CULUKAR, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FATİH ERDOĞAN, SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İL MÜDÜRÜ SUUDİ YILMAZ İLE AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜR YARDIMCISI EFE ZİLELİ KATILDI.