Sis Dağı'nda kiralık atv kazası: genç kadın yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralandı

Sis Dağı Yaylası'nda kiralanan atv'nin devrilmesi sonucu 25 yaşındaki Fatma Nur Murat hayatını kaybetti; Yağmur Murat ağır yaralandı, hastaneye sevk edildi.

Yayın Tarihi: 02.08.2026 19:57
Güncelleme Tarihi: 02.08.2026 23:48

Sis Dağı'nda kiralık atv kazası: genç kadın yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralandı

Sis Dağı'nda atv kazası

Trabzon'un Şalpazarı ilçesi Sis Dağı Yaylası'nın Şıhkıranı mevkiinde kiraladıkları atv ile gezen gruptan Fatma Nur Murat (25) ile beraberindeki Yağmur Murat devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ağır yaralandı.

Kazanın oluş şekli:

Edinilen bilgilere göre atv önlerine çıkan bir araç nedeniyle sürücüler paniğe kapıldı ve kontrolün kaybedilmesi sonucu araç yol kenarına devrildi. Olay yerinde yapılan tespitlerde Fatma Nur Murat'ın hayatını kaybettiği bildirildi.

Müdahale ve soruşturma:

Ağır yaralanan Yağmur Murat için 112 Acil Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı; yaralı daha sonra ambulans helikopterle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili jandarma ve yetkili birimler tarafından inceleme başlatıldı.

Kazanın kesin nedeninin, yapılacak teknik inceleme ve görgü tespitlerinin ardından netleşeceği belirtiliyor. Olay, yayla yollarında atv kullanımının risklerini ve kiralama sırasında sürücü deneyimi ile hız kontrolünün önemini yeniden gündeme getirdi.

TRABZON'UN ŞALPAZARI İLÇESİ SİS DAĞI YAYLASI'NDA  MEYDANA GELEN ATV KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI...

TRABZON'UN ŞALPAZARI İLÇESİ SİS DAĞI YAYLASI'NDA MEYDANA GELEN ATV KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ İSE YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.