Şırnak'ta İpek Yolu'nda Kar Yağışı: Onlarca Araç Mahsur Kaldı, Ekipler Kurtardı
Uludere'ye bağlı Ortabağ köyünde etkili kar yağışı ekipleri seferber etti
Şırnak'ta devam eden kar yağışı nedeniyle İpek Yolu ve çevresinde ulaşımda aksamalar yaşandı. Ortabağ köyünde aşırı kar yağışı sonucu onlarca araç yolda mahsur kaldı.
Karla mücadele timleri ile karayolları ve Uludere ve Şenoba belediyesi ekipleri, kapanan yolu trafiğe açmak ve mahsur kalanları güvenli bölgelere tahliye etmek için koordineli bir çalışma yürüttü. Ekipler önce kara saplanan araçları kurtardı, ardından yolu açma çalışmalarına devam etti.
Bölgede kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu bildirildi. Ekipler zorlu kış koşullarına rağmen ulaşımın sağlanması için çalışmaları sürdürüyor.
Veysi Babat isimli vatandaş, yürütülen çalışmaların günlerdir devam ettiğini, son kar yağışıyla kapanan yolun açılması için çalışmaların sürdüğünü ve yolda kalanların güvenli bölgelere tahliyelerinin yapıldığını ifade etti.
Yetkili birimler ve karla mücadele ekipleri, bölgedeki çalışmaları sürdürerek yolların açılması için çaba göstermeye devam ediyor.
ŞIRNAK’TA KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR. İPEK YOLUNDA MAHSUR KALANLARIN İMDADINA BELEDİYE EKİPLERİ YETİŞTİ