Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

“Sınıf arkadaşından dizi arkadaşlığına: Serkan Tınaz ve Ceren Karakoç’un oyunculuk serüveni

Kızılcık Şerbeti’nin yıldızı Serkan Tınaz, Umut karakteriyle parlıyor. Nişantaşı’nda yakalanan Tınaz, dizinin etkisi ve eski sınıf arkadaşı Ceren Karakoç ile olan bağını anlatıyor.

Yayın Tarihi: 16.01.2024 09:39
Güncelleme Tarihi: 16.01.2024 09:39

“Sınıf arkadaşından dizi arkadaşlığına: Serkan Tınaz ve Ceren Karakoç’un oyunculuk serüveni

Kızılcık Şerbeti'nin Parlayan Yıldızı: Umut

Serkan Tınaz ile Özel Bir Söyleşi

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut karakterine hayat veren ve izleyicilerin beğenisini kazanan Serkan Tınaz, Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Yetenekli aktör, dizinin kariyerinde yarattığı değişikliklere dair sorulara, "Tabii ki değişiklikler oldu. Her aktörün hayal edeceği bir proje bu. Ne yazık ki, her projede izleyicilerden bu kadar olumlu tepkiler alamıyorsunuz," şeklinde cevap verdi. Dizinin son bölümlerinde popüler kültüre yapılan atıflara ilişkin Tınaz, "O konu bir süre daha devam edecek. Dizi genel olarak güncel olayları yansıtıyor... Yaşanan her şey, bizim hikayemizde de işleniyor," dedi. Umut karakterinin kendisine sabır öğrettiğini belirten Tınaz, "Umut'a göre daha sabırsızım" ifadelerini kullandı.

“Sınıf arkadaşından dizi arkadaşlığına: Serkan Tınaz ve Ceren Karakoç’un oyunculuk serüveni

Üniversite Arkadaşı Ceren Karakoç ile Oyunculuk Serüveni

Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç ile üniversite yıllarından beri dost olduklarını söyleyen Tınaz, "Çanakkale Üniversitesi'nden beri tanışıyoruz. Sınıf arkadaşıydık. Bu mesleği birlikte öğrendik. Hep aynı projelerde yer alma hayalimiz vardı. Ceren, eşim ve ben yakın arkadaşız. Aynı projede yer almak çok keyifli... Ceren okulda başarılıydı... Onunla birçok sahne paylaştım. Onunla sahne almak büyük bir rahatlık," diye anlattı.