DOLAR
42,69 -0,02%
EURO
50,1 -0,01%
ALTIN
5.940,92 -0,73%
BITCOIN
3.823.189,8 -1,01%

Sincan'da ikinci el lastik satılan iş yeri kundaklandı

Ankara Sincan Tandoğan'da ikinci el lastik satan iş yeri kundaklandı; şüpheli, güvenlik kamerasınca lastikleri yaktıktan sonra uzaklaşırken görüldü.

Yayın Tarihi: 16.09.2025 12:19
Güncelleme Tarihi: 16.09.2025 12:19

Sincan'da ikinci el lastik satılan iş yeri kundaklandı

Sincan'da ikinci el lastik satılan iş yeri kundaklandı

Ankara'nın Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi'nde sabah saatlerinde, ikinci el araç lastiği satılan bir iş yeri kundaklandı. Olayda iş yeri ve bulunduğu bina zarar gördü; yangın itfaiye müdahalesiyle söndürüldü.

Olayın detayları

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, Tandoğan Mahallesi'ndeki ikinci el lastik satan iş yerini ateşe verdi. İhbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi; itfaiyenin çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı.

Yangın sonucunda iş yeri ile aynı binada hasar meydana geldi. Olayda yaralanma veya can kaybı bildirilmedi.

Görüntüler ve soruşturma

Olay anına ilişkin görüntüler, çevredeki bir güvenlik kamerasınca kaydedildi. Kamera görüntülerinde şüphelinin dükkan önünde bulunan lastikleri ateşe verdiği ve ardından hızlıca uzaklaştığı görülüyor. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kayıtlarda yer alan görüntüler, soruşturmada delil niteliği taşıyabilir ve şüphelinin tespitine yönelik çalışmalarda kullanılacak.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı