Sıla Kınalı ile Mehmet Akif Dorman dünyaevine girdi

Erzurum'un Kınalı ve Dorman ailelerinin düğününde Sıla Kınalı ile Mehmet Akif Dorman evlendi; siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Yayın Tarihi: 13.07.2026 13:35
Güncelleme Tarihi: 13.07.2026 13:35

Sıla Kınalı ile Mehmet Akif Dorman dünyaevine girdi

Sıla Kınalı ile Mehmet Akif Dorman dünyaevine girdi

Erzurum'un köklü Kınalı ve Dorman aileleri, düzenledikleri nikâh ve düğün töreniyle evlatlarının mutluluğuna tanıklık etti. Törene siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı ve davetliler genç çiftin mutluluğunu paylaştı.

Nikâh töreni

Genç çiftin nikâhını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı. Tören, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti ve konuklar çiftin bu anlamlı gününde bir araya geldi.

Katılımcılar ve tebrikler

Düğün törenine katılanlar arasında AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Av. Yusuf İbiş, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Av. Fatma Öncü, önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Av. Abdurrahim Fırat, 22., 23., 24., 25. ve 26. dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Erzurum Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Mesud Fakirullahoğlu, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Recep Aydın, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Esra Kaplanoğlu ve Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ile siyaset, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarından çok sayıda davetli yer aldı.

Nikâhın ardından evlilik cüzdanını genç çifte takdim eden Av. Yusuf İbiş, Sıla ve Mehmet Akif Dorman çiftini tebrik ederek onlara sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diledi.

Kınalı ve Dorman aileleri bu anlamlı günlerinde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür etti.

ERZURUM'UN KÖKLÜ AİLELERİNDEN KINALI VE DORMAN AİLELERİ, DÜZENLENEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN VE NİKÂH...

ERZURUM'UN KÖKLÜ AİLELERİNDEN KINALI VE DORMAN AİLELERİ, DÜZENLENEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN VE NİKÂH TÖRENİYLE EVLATLARININ MUTLULUĞUNA TANIKLIK ETTİ. SİYASET, İŞ DÜNYASI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİNİ BİR ARAYA GETİREN DÜĞÜN TÖRENİNE, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI AV. YUSUF İBİŞ DE KATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.