Bilecik’te Osmaneli'de TOKİ ulaşımına alternatif yol hizmete hazırlanıyor
Osmaneli Belediyesi tarafından 1. ve 3. etap TOKİ bölgesinin ulaşımını rahatlatmak amacıyla yapımı sürdürülen alternatif yolda sathi kaplama çalışmaları tamamlandı. Yeni yolun, bölgedeki artan nüfusun ulaşım ihtiyacına önemli katkı sağlaması hedefleniyor.
Ulaşım kolaylaşacak, trafik yükü dağıtılacak
Hayata geçirilen alternatif yol ile birlikte şehir içi minibüslerinin TOKİ bölgesine daha kolay ulaşım sağlaması planlanıyor. Artan araç trafiğinin farklı güzergâhlara yönlendirilerek şehir içindeki trafik yoğunluğunun azaltılması amaçlanıyor. Tamamlanan yolun bölge sakinlerine daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sunacağı belirtiliyor.
Belediyenin altyapı yatırımları sürecek
Osmaneli Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ulaşım altyapısının güçlendirilmesine yönelik yatırımların devam edeceği ifade edildi. Yeni yolun özellikle TOKİ bölgesindeki yerleşimin gelişmesine de katkı sunması bekleniyor.
Başkan Torun'un değerlendirmesi
Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun, "1. ve 3. etap TOKİ bölgemize kazandırdığımız yeni alternatif yolda sathi kaplama çalışmalarını tamamladık. Bölgemizde artan nüfus yoğunluğuyla birlikte oluşan ulaşım ihtiyacını karşılamak ve şehir içi minibüslerimizin TOKİ bölgemize daha kolay ulaşım sağlamasına katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiğimiz bu yol, uzun vadede trafik yoğunluğunun azaltılmasına da önemli katkı sağlayacak" dedi.
Torun, çalışmalara destek veren Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Yusuf Güneş ve Karayolları çalışanlarına teşekkür ederek, "Hemşerilerimizin ulaşımını daha güvenli, konforlu ve kolay hale getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
BİLECİK’TE TOKİ ULAŞIMINA YENİ ALTERNATİF YOL