Siirt'te Fatih İlkokulu'nun 5'inci Uçurtma Şenliği Gökyüzünü Renklendirdi
Siirt'in Baykan ilçesinde, Fatih İlkokulu tarafından bu yıl 5'inci kez düzenlenen geleneksel uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Okul yönetimi ve öğretmenlerin organizasyonuyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, birbirinden farklı ve canlı renklere sahip uçurtmalarını gökyüzüyle buluşturdu.
Etkinlik ve katılım
Şenliğe öğretmenler, veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Gökyüzünü süsleyen uçurtmalar, katılımcılara görsel bir şölen sunarken çocuklar etkinlik süresince hem eğlendi hem de unutulmaz anlar yaşadı. Organizasyonda ayrıca çeşitli oyunlar ve aktiviteler düzenlendi ve program boyunca çocukların etkinliklere katılımı sağlandı.
Amaç ve değerlendirme
Programda, öğrencilerin sosyal etkinliklerle motivasyonlarının artırılması amaçlandı. Okul yetkilileri, geleneksel hale gelen uçurtma şenliğinin her yıl daha geniş katılımla devam edeceğini belirtti; etkinliğin hem okul içi dayanışmayı güçlendirdiği hem de öğrencilere açık alanda yaratıcı ve sosyal deneyimler sunduğu vurgulandı.
SİİRT’TE ÖĞRENCİLER UÇURTMA ŞENLİĞİNDE GÖKYÜZÜNÜ RENKLENDİRDİ