Siirt çevre yolunda bariyere çarpan hafif ticari araç takla attı; sürücü yara almadan kurtuldu

Siirt çevre yolunda gece saatlerinde kontrolden çıkan hafif ticari araç bariyerlere çarparak takla attı; sürücü yara almadan kurtuldu.

Yayın Tarihi: 25.07.2026 09:44
Güncelleme Tarihi: 25.07.2026 09:44

Siirt çevre yolunda bariyere çarpan hafif ticari araç takla attı; sürücü yara almadan kurtuldu

kaza anı ve müdahale:

Siirt çevre yolunda gece saatlerinde kontrolden çıkan hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç savrularak takla attı ve yol dışına çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

sürücünün sağlık durumu ve araçtaki hasar:

Kazada araçta maddi hasar meydana gelirken, sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

polis incelemesi devam ediyor:

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından olay yerinde ve çevresinde inceleme başlatıldı. Kazanın kesin nedenine ilişkin bulgular, yürütülecek soruşturma sonucunda netlik kazanacak.

SİİRT’TE HAFİF TİCARİ ARAÇ TAKLA ATTI

SİİRT’TE HAFİF TİCARİ ARAÇ TAKLA ATTI

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.