Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Show Tv'nin yeni dizisi Bahardan Önce'ye Adım Farah'tan bomba transfer! İşte detaylar

Hatice Aslan, Show TV’nin yeni dizisi "Bahardan Önce" kadrosuna katıldı. Dizinin başrolünde Demet Evgar var. Dizi, organ nakli bekleyen bir kadın ile ona yardım edecek bir adamın hikayesini anlatıyor.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 12:14
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 12:14

Show Tv'nin yeni dizisi Bahardan Önce'ye Adım Farah'tan bomba transfer! İşte detaylar

Adım Farah'ın yıldızı Hatice Aslan, Demet Evgar'ın başrolünde olduğu "Bahardan Önce" dizisine katıldı

Show TV'nin yeni dizisi "Bahardan Önce", izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu her geçen gün büyüyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak, Adım Farah dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Hatice Aslan, dizinin kadrosuna dahil oldu.

Show Tv'nin yeni dizisi Bahardan Önce'ye Adım Farah'tan bomba transfer! İşte detaylar

Hatice Aslan, "Bahardan Önce" dizisinde Nevra karakterini oynayacak

Hatice Aslan, geçtiğimiz yaz "Ya Çok Seversen" dizisinin final yapmasının ardından "Adım Farah" dizisine geçmişti. Deneyimli oyuncunun yeni projesi ise belli oldu. Aslan, MF Yapım'ın Show TV için hazırladığı "Bahardan Önce" dizisinde rol alacak. Hatice Aslan, dizide Nevra adlı bir karakteri canlandıracak. Aslan, yakında başlayacak olan çekimlere katılacak.

"Bahardan Önce" dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu

"Bahardan Önce" dizisi, Ayça Üzüm'ün kaleme aldığı "Doktor Cha" adlı Kore dizisinden uyarlanmıştır. Dizinin konusu, hayatını kurtarmak için bir organ nakline ihtiyacı olan bir kadın ile ona organ bağışlayacak olan bir adam arasındaki duygusal ilişkiyi anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde Demet Evgar (Bahar) ve Mehmet Yılmaz Ak (Timur) yer almaktadır. Dizinin diğer oyuncuları ise şöyle: Buğra Gülsoy (Timur), Ecem Özkaya (Rengin), Demirhan Demircioğlu (Aziz Uras), Elit Andaç Çam (Çağla), Nilsude Albayrak (Seren), Alisa Sezen Sever (Sezen), Sena Kalıp (Parla).