Bist 100
10.218,58 0%
DOLAR
32,22 -0,11%
EURO
34,93 0,17%
ALTIN
2.432,72 0,51%

''Senden Önce'' bu akşam Kanal D'de başlıyor! Dizinin konusu ne? Hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor?

Senden Önce, ihanetin gölgesindeki bir aşkı, mahalle hayatının sıcaklığıyla anlatan yeni bir dizi. Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya başrollerde. Bu akşam Kanal D’de başlıyor.

Yayın Tarihi: 13.02.2024 15:48
Güncelleme Tarihi: 13.02.2024 15:48

''Senden Önce'' bu akşam Kanal D'de başlıyor! Dizinin konusu ne? Hikayesi gerçek mi, nerede çekiliyor?

Senden Önce Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Senden Önce dizisinin yapımcılığını D Media yaparken, senaryosunu Başak Angigün yazıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor. Usta oyuncu Altan Erkekli de dizide Derman karakteriyle rol alıyor. Peki, Senden Önce dizisi nerede çekiliyor? İşte Senden Önce dizisinin oyuncuları ve konusu.

Senden Önce Dizisi Konusu Nedir?

Senden Önce, ihanet ve entrikanın gölge düşürdüğü bir aşk hikayesini anlatıyor. Tanıtımlarda, Hakan’ın (Alp Navruz) karısı Merve’yle (Sinem Ünsal) yaşadığı yüzleşme sahnesi dikkat çekerken; Sahra (Nilperi Şahinkaya) ise Hakan’ın havaalanında rastlantı sonucu tanıştığı ve birlikte olduğu başka bir kadın olarak karşımıza çıkıyor.

Senden Önce, heyecanlı bir öykünün yanında; mahalle kültürünün sıcak ve samimi yansımalarını da ekrana taşıyacak. Genç oyuncular ile deneyimli isimleri bir araya getiren dizide, Altan Erkekli mahallenin sevilen manavı “Derman” olarak izleyiciyle buluşurken; Nalan Kuruçim Semiha, Işıl Dayıoğlu Adalet, Uğur Biçer Serdar, Taha Ünal da Emir karakteriyle diziye renk katacak.

Senden Önce Dizisi Nerede Çekiliyor?

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerini paylaştığı D Media yapımı Senden Önce, tanıtımlarıyla büyük beğeni topladı. Dizinin çekimleri Şile, Balat ve Tuzla gibi İstanbul’un farklı noktalarında yapılıyor. Dizi, ihanetin gölgesinde gelişen bir aşk hikayesini, mahalle hayatının içtenliğiyle harmanlayarak seyirciye sunacak.

Senden Önce Dizisi Oyuncuları ve Karakterler

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerini üstlendiği Senden Önce, ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimleri süren dizi 13 Şubat Salı akşamı seyirciyle buluşacak. Sosyal medyada da konuşulan dizinin ilgi çeken karakterleri Hakan (Alp Navruz), Merve (Sinem Ünsal) ve Sahra (Nilperi Şahinkaya) izleyicileri şaşırtacak hikayeleriyle ekranda olacak.