Şehitkamil'de Osman Öztunç konseri: 5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali'nde duygusal gece

Şehitkamil'de düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali'nde Osman Öztunç'un konseri, farklı ülkelerden katılımcılarla duygusal ve coşkulu bir gece yaşattı.

Yayın Tarihi: 06.05.2026 15:27
Güncelleme Tarihi: 06.05.2026 16:17

Şehitkamil'de Osman Öztunç konseri: 5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali'nde duygusal gece

Şehitkamil'de Osman Öztunç ile unutulmaz gece

5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali'nin ikinci günü yoğun ilgi gördü

Şehitkamil Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 5. Uluslararası Türk Dünyası Edebiyat ve Kitap Festivali'nin ikinci günü, yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla devam etti. Festival programı, edebiyat ile müziği bir araya getirerek katılımcılara zengin ve çok boyutlu bir kültürel deneyim sundu.

Osman Öztunç, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde verdiği konserde kendine has yorumu ve güçlü sesiyle dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Salonu dolduran yüzlerce sanatsever, seslendirilen eserler sırasında zaman zaman sanatçıya eşlik ederek geceye ayrı bir renk kattı; performans izleyicilerden uzun süreli alkış aldı.

Konser, yalnızca Gaziantep'ten değil Türk dünyasının farklı coğrafyalarından gelen konukların da yoğun ilgisini çekti. Macaristan, Kazakistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Türkmenistan ve Azerbaycan gibi ülkelerden katılan misafirler, hem edebiyat etkinliklerinde hem de konser programında duygu dolu anlar yaşadı.

Festivalin ikinci günündeki bu etkinlik, ortak kültür ve sanatın birleştirici gücünü gözler önüne serdi. Farklı coğrafyalardan gelen dinleyicilerin aynı duyguda buluşması, festivalin uluslararası boyutunu ve kültürel paylaşıma sağladığı katkıyı somut biçimde ortaya koydu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI EDEBİYAT VE KİTAP...

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI EDEBİYAT VE KİTAP FESTİVALİ’NİN İKİNCİ GÜNÜNDE SEVİLEN SANATÇI OSMAN ÖZTUNÇ SAHNE ALDI.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN 5. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI EDEBİYAT VE KİTAP...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.