Operasyonun ayrıntıları:
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, KOM Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurlarının da katılımıyla Şehitkamil ilçesinde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında M.H., Ş.Ö. ve M.T. isimli şahıslara ait ev ve işyerlerinde aramalar yapıldı.
ele geçirilen malzemeler:
Arama sonucunda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 450 bin TL olan gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. Bulgular arasında 890 kilogram nargile kömürü, 204 kilogram nargile tütünü, 72 bin adet makaron, 190 paket sigara, 4 paket puro, 76 şişe alkollü içecek ve 45 adet tabanca fişeği yer aldı.
soruşturma ve gözaltılar:
Olayla bağlantılı olarak 3 şüpheli gözaltına alındı ve haklarında adli işlem başlatıldı. Gaziantep jandarması tarafından yürütülen soruşturmaya ilişkin işlemler devam ediyor.
GAZİANTEP'TE JANDARMA EKİPLERİNCE 3 ŞAHSA YÖNELİK YAPILAN OPERASYONDA 1 MİLYON 450 BİN TL DEĞERİNDE KAÇAK SİGARA, SİGARA MALZEMELERİ VE ALKOL ELE GEÇİRİLDİ.