Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin 14. yılında Manavgat’ta anıldı

Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, 4 Nisan 2012'de şehit oluşunun 14. yılında Manavgat’taki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Yayın Tarihi: 04.04.2026 23:08
Güncelleme Tarihi: 04.04.2026 23:08

Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin 14. yılında Manavgat’ta anıldı

Şehit Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin 14. yılında Manavgat’ta anıldı

Anma töreni

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında 4 Nisan 2012 tarihinde PKK terör örgütü mensuplarıyla çıkan silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak, şehadetinin 14. yılında Manavgat’taki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.

Eskihisar Mahallesi’nde gerçekleştirilen anma programında şehit Ahmet Ozan Şarlak için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. Törene katılanlar, şehidin anısını yaşatmak üzere kabri başında bir araya geldi.

Başkan Vekili'nin mesajı

Manavgat Belediye Başkan Vekili Mehmet Çiçek anma programında yaptığı konuşmada, şehitlerin aziz hatıralarını daima yaşatacaklarını belirtti. Çiçek, Manavgat’ın yiğit evladı Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak için şunları ifade etti:

2012 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, vatanımızın birliği ve milletimizin huzuru uğruna verdiği mücadelede şehit düşen Manavgat’ımızın yiğit evladı Jandarma Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak’ı, şehadetinin yıl dönümünde ailesi, komşuları ve silah arkadaşlarıyla birlikte rahmet, minnet ve özlemle andık. Aziz şehidimizin emaneti olan hatırasını yaşatmak, bizler için hem vicdani hem de milli bir sorumluluktur. Manavgat’ımızın hiçbir değerini unutmayacak, unutturmayacağız. Şehitlerimizin fedakarlığı, bu toprakların hafızasında ve milletimizin gönlünde daima yaşayacaktır.

Program, duaların ardından sona erdi; katılımcılar, şehidin aziz hatırasını anma ve yaşatma kararlılığını yineledi.

AKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİ KIRSALINDA 4 NİSAN 2012 TARİHİNDE PKK TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARIYLA ÇIKAN...

AKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİ KIRSALINDA 4 NİSAN 2012 TARİHİNDE PKK TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARIYLA ÇIKAN SİLAHLI ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN JANDARMA ÜSTEĞMEN AHMET OZAN ŞARLAK, ŞEHADETİNİN 14. YILINDA MANAVGAT’TAKİ KABRİ BAŞINDA DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI.

AKKARİ’NİN ŞEMDİNLİ İLÇESİ KIRSALINDA 4 NİSAN 2012 TARİHİNDE PKK TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARIYLA ÇIKAN...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.