Şehit Bekir Öztürk, Bünyan'da Mevlid-i Şerif ile anıldı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde Hamidiye Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif'te Şehit Bekir Öztürk dualarla anıldı; kabir ziyareti ve Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Yayın Tarihi: 12.06.2026 14:11
Güncelleme Tarihi: 12.06.2026 14:15

Şehit Bekir Öztürk, Bünyan'da Mevlid-i Şerif ile anıldı

Şehit Bekir Öztürk, Bünyan'da Mevlid-i Şerif ile anıldı

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, şehadetinin yıl dönümünde düzenlenen anma programında Şehit Bekir Öztürk dualarla anıldı.

Program ve katılımcılar

Anma, Hamidiye Camii'nde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif ile başladı. Programa MHP Bünyan İlçe Başkanı Mustafa Göktaş, Bünyan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Çakmak, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emre Taşcı, Din Görevlisi Mehmet Yılmaz, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Törenin akışı

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duaların ardından şehidin kabri ziyaret edilerek dua edildi. Programda, vatan uğruna can veren tüm şehitler rahmet ve minnetle anılırken, özellikle Şehit Bekir Öztürk için dualar edildi.

Anma programı, kabir ziyareti ve yapılan duaların ardından sona erdi.

KAYSERİ’NİN BÜNYAN İLÇESİNDE, ŞEHİT BEKİR ÖZTÜRK, ŞEHADETİNİN YIL DÖNÜMÜNDE DÜZENLENEN PROGRAMLA...

KAYSERİ’NİN BÜNYAN İLÇESİNDE, ŞEHİT BEKİR ÖZTÜRK, ŞEHADETİNİN YIL DÖNÜMÜNDE DÜZENLENEN PROGRAMLA DUALARLA ANILDI.

KAYSERİ’NİN BÜNYAN İLÇESİNDE, ŞEHİT BEKİR ÖZTÜRK, ŞEHADETİNİN YIL DÖNÜMÜNDE DÜZENLENEN PROGRAMLA...

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.