Sarıyer Huzur Mahallesi’nde Aç Kalan Domuzlar Hastane Bahçesine İndi

Sarıyer Huzur Mahallesi'nde aç kalan domuzlar yiyecek aramak için bir hastanenin bahçesine indi; olay cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

Yayın Tarihi: 01.04.2026 09:21
Güncelleme Tarihi: 01.04.2026 09:29

Sarıyer Huzur Mahallesi’nde Aç Kalan Domuzlar Hastane Bahçesine İndi

Sarıyer Huzur Mahallesi’nde Aç Kalan Domuzlar Hastane Bahçesine İndi

İstanbul Sarıyer'de ormanlık alandan inen yaban domuzları, yiyecek aramak amacıyla Huzur Mahallesi'nde bir hastanenin bahçesine kadar geldi. Olay, bölgedeki vatandaşlarca cep telefonu ile kaydedildi ve güvenlik kameralarına da yansıdı.

Görüntülerde ne görülüyor?

Kayda yansıyan görüntülerde domuzların yol kenarındaki yeşil alanları karıştırarak yiyecek aradığı, daha sonra hastane bahçesine doğru ilerlediği görülüyor. Görüntülerin hem vatandaş hem de güvenlik kamerası tarafından kaydedilmesi, olayın farklı açılardan belgelendiğini gösteriyor.

Yerel etkiler ve genel değerlendirme

Bu tür görüntüler, yerleşim alanları ile yakın ormanlık alanlar arasındaki etkileşimin devam ettiğine işaret ediyor. Hastane yakınında görülmeleri, hem yaban hayatı hem de insan hareketliliği açısından dikkate değer bir durum oluşturuyor. Olayın doğrudan bir zarara yol açıp açmadığına dair veri içerilmemektedir.

Tepkiler ve olası adımlar

Bölgede benzer gözlemlere rastlanması halinde, yerel yetkili birimlerin bilgilendirilmesi ve halkın güvenliği için alınabilecek tedbirlerin değerlendirilmesi önem taşıyor. Bu tür vakalar, kent içi yaban hayatı yönetimi ve vatandaş güvenliği arasındaki dengenin sürdürülebilir biçimde sağlanmasının gerekliliğini hatırlatıyor.

Özetle: Sarıyer Huzur Mahallesi'nde aç kalan domuzların hastane bahçesine kadar inmesi, vatandaşlar ve güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındı; olay, yerleşim alanları ile yaban hayatı arasındaki ilişkilerin dikkatle izlenmesi gerektiğini gösteriyor.

SARIYER'DE AÇ KALAN DOMUZLAR YİYECEK ARAMAK İÇİN HASTANE BAHÇESİNE KADAR GELDİ.

SARIYER'DE AÇ KALAN DOMUZLAR YİYECEK ARAMAK İÇİN HASTANE BAHÇESİNE KADAR GELDİ.

SARIYER'DE AÇ KALAN DOMUZLAR YİYECEK ARAMAK İÇİN HASTANE BAHÇESİNE KADAR GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.