Saraybosna Caddesi'nde olay:
Erzurum'un Yakutiye ilçesi Saraybosna Caddesi'nde bir motosikletin arızalanması sonucu ilginç görüntüler kaydedildi. Yol üzerinde ilerleyen iki scooter tipi motosikletten biri arızalandı ve olay anı çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına alındı.
Motosikletin çekilme şekli:
Görüntülere göre arızalanan motosiklet, diğer motosikletin arkasına urgan ile bağlandı. Bağlayan sürücünün kendi aracının üzerinde, arızalanan motosikletin sürücüsünün ise kendi motosikleti üzerinde bulunduğu ve bu şekilde birlikte ilerledikleri görüldü.
Görüntü kaydı ve seyir:
Kayda alınan anlarda iki motosikletin bir süre yolda ilerlediği, ardından görüntüden kaybolduğu izleniyor. Bu tür yöntemlerin trafik güvenliği açısından risk oluşturduğu ve dikkat gerektirdiği dikkat çekiyor.
ERZURUM’DA ARIZALANAN BİR MOTOSİKLETİN BAŞKA BİR MOTOSİKLETE URGANLA BAĞLANARAK ÇEKİLDİĞİ ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.