Şanlıurfa’da kaçak sigara operasyonu: 3 gözaltı, 14 bin paket ele geçirildi
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü operasyonda bir araçta yapılan arama sonucu çok sayıda kaçak tütün ve elektronik sigara ürünleri ele geçirildi. Operasyon, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamındaki çalışmaların devamı niteliğinde gerçekleştirildi.
Ele geçirilenler
Aramada, piyasa değeri 3 milyon 796 bin TL olduğu değerlendirilen; 14 bin paket gümrük kaçağı sigara, 3 bin paket elektronik sigara tütünü ve bin 600 adet elektronik sigara ele geçirildi.
Gözaltılar ve soruşturma
Operasyonda 3 şüpheli şahıs, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet suçundan yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili adli ve idari işlemlerin sürdüğü, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Yakalamalar, bölgedeki denetim ve operasyonların etkinliğini gösterirken, emniyet birimlerinin kaçakçılıkla mücadeleye ilişkin çalışmaları kapsamında benzer operasyonların süreceği ifade ediliyor.
ŞANLIURFA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 3 GÖZALTI