Samsun'da dört ilçede düzenlenen operasyonda binlerce sentetik ecza ve silah ele geçirildi

Samsun'da Atakum, İlkadım, Canik ve Çarşamba'da düzenlenen operasyonda çok sayıda sentetik ecza, uyuşturucu, kök kenevir ve silah ele geçirildi.

Yayın Tarihi: 28.07.2026 17:29
Güncelleme Tarihi: 28.07.2026 17:29

Samsun'da dört ilçede düzenlenen operasyonda binlerce sentetik ecza ve silah ele geçirildi

operasyonun kapsamı:

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik Atakum, İlkadım, Canik ve Çarşamba ilçelerinde belirlenen adresler ile şüphelilere ait araçlarda arama yaptı.

ele geçirilen maddeler ve malzemeler:

Aramalarda 5 bin 164 adet sentetik ecza, 110 gram sentetik kannabinoid, 9,40 gram metamfetamin, 9 kök kenevir bitkisi, 6 gram kenevir tohumu, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde kullanım aparatı, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek ve 54 adet fişek ele geçirildi.

şüpheliler ve adli işlem:

Çalışmalar kapsamında yakalanan 11 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

SAMSUN’DA NARKOTİK EKİPLERİNCE 4 İLÇEDE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA ÇOK SAYIDA...

SAMSUN’DA NARKOTİK EKİPLERİNCE 4 İLÇEDE DÜZENLENEN UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE İLE SİLAH ELE GEÇİRİLİRKEN, 11 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.