Sakaryaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde Sürdürüyor

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig 14. hafta İstanbulspor maçının hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde Serhat Sütlü yönetiminde basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

Yayın Tarihi: 15.11.2025 15:00
Güncelleme Tarihi: 15.11.2025 15:00

Sakaryaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde Sürdürüyor

Sakaryaspor, İstanbulspor Maçı Hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri'nde Sürdürüyor

Hazırlıkların odağı taktik varyasyonlar ve maç planı

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçı öncesi hazırlıklarını yürüttü. Çalışma Rüstemler Tesisleri'nde, Teknik Direktör Serhat Sütlü yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman, basın ve taraftara kapalı yapıldı; ilk bölümde ekip ısınma ve düz koşu ile fiziksel hazırlığını tamamladı. Sonrasında çalışma taktiksel varyasyonlara odaklandı ve takımın maç planı üzerinde duruldu.

Teknik ekip, uygulanan varyasyonlarla İstanbulspor karşısında izlenecek stratejiye yoğunlaşırken, oyuncu yerleşimleri ve maç içi senaryoları pratik edildi. Çalışmanın kapalı tutulması, takımın konsantrasyonunu ve planların gizliliğini koruma amacını taşıdı.

İstanbulspor ile Sakaryaspor karşılaşması, 22 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak.

SAKARYASPOR, TRENDYOL 1. LİG’İN 14’ÜNCÜ HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞACAĞI İSTANBULSPOR MAÇININ...

SAKARYASPOR, TRENDYOL 1. LİG’İN 14’ÜNCÜ HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞACAĞI İSTANBULSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI YAPTIĞI ANTRENMANLA SÜRDÜRDÜ.

SAKARYASPOR, TRENDYOL 1. LİG’İN 14’ÜNCÜ HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞACAĞI İSTANBULSPOR MAÇININ...

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!