Şahinbey belediyesinden öğrencilere eğitim yılı desteği

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni eğitim döneminde Kaşgarlı Mahmut İlkokulu'nu ziyaret edip öğrencilere kırtasiye ve kumbara dağıttı.

Yayın Tarihi: 15.09.2026 12:55
Güncelleme Tarihi: 15.09.2026 13:06

Şahinbey belediyesinden öğrencilere eğitim yılı desteği

Şahinbey Belediyesi'nden yeni eğitim yılı desteği

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Kaşgarlı Mahmut İlkokulu'nu ziyaret ederek anaokulu ve ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyarette çocuklara çeşitli eğitim materyalleri ve kırtasiye destekleri ulaştırıldı; başkan sınıfları dolaşıp öğrencilerle sohbet ederek yeni dönem için başarı dileklerinde bulundu.

okul ziyaretinin ayrıntıları:

Okul ziyaretinde anaokulu öğrencilerine eğitim seti ve boyama seti, ilkokul öğrencilerine ise boyama seti ve kumbara hediye edildi. Dağıtılan malzemeler, çocukların eğitim sürecini desteklemeyi ve ders dışı etkinlikleri daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.

hedef ve ulaşılan rakamlar:

Şahinbey Belediyesi'nin bugüne kadar öğrencilere sağladığı desteğin kapsamı dikkat çekiyor: toplamda 152.056 eğitim seti, 1.004.300 boyama seti ve 223.400 kumbara öğrencilere hediye edildi. Bu desteklerle belediye, küçük yaşlardan itibaren çocukların eğitim hayatına katkı sunmayı hedefliyor.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu ziyaret sırasında, tüm öğrencilere başarılı bir eğitim yılı dileyerek hediyelerin güle güle kullanılmasını temenni etti. Belediye yetkilileri, benzer desteklerin yıl boyunca devam edeceğini belirterek ailelerle ve eğitim kurumlarıyla iş birliğini sürdüreceklerini ifade etti.

Bu tür uygulamalar, hem temel kırtasiye ihtiyacını karşılamaya hem de öğrencilere eğitim sürecinde motivasyon sağlamaya yönelik pratik bir adım olarak değerlendiriliyor.

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU, YENİ EĞİTİM YILININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE KAŞGARLI...

ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TAHMAZOĞLU, YENİ EĞİTİM YILININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE KAŞGARLI MAHMUT İLKOKULU’NU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.