Sağanak hayatı etkiledi: sabah trafiğinde uzun kuyruklar

İstanbul’da sabah etkili olan sağanak, Okmeydanı E5'te uzun araç kuyrukları oluşmasına yol açtı; Meteoroloji iki gün yağış bekliyor.

Yayın Tarihi: 24.07.2026 10:07
Güncelleme Tarihi: 24.07.2026 10:07

Sağanak hayatı etkiledi: sabah trafiğinde uzun kuyruklar

İstanbul sabah saatlerinde sağanakla uyandı

İstanbul’da sabahın erken saatlerinde etkili olan sağanak yağış, kentin bazı noktalarında ulaşımı olumsuz etkiledi. İşe gitmek için yola çıkan vatandaşlar ve sürücüler, yağış nedeniyle zor anlar yaşadı ve trafikte beklemeler görüldü.

Nerede yoğunluk oluştu:

Özellikle Okmeydanı E5 güzergahında uzun araç kuyrukları oluştu. Sabahın yoğun saatlerinde yağışın etkisiyle araçlar yavaş ilerledi ve sürücüler trafik sıkışıklığıyla karşılaştı.

Meteorolojinin uyarısı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından gelen sağanak için kurumdan alınan verilere göre yağışın bugün ve yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor. Vatandaşların ve sürücülerin ulaşım planlarını bu öngörüye göre düzenlemesi öneriliyor.

İSTANBUL'DA SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE BAZI NOKTALARDA UZUN...

İSTANBUL'DA SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE BAZI NOKTALARDA UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.