Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,27 -0,04%
EURO
35,09 -0,08%
ALTIN
2.452,96 -0,04%

Sadece 4 Gün! AJet'te yüzde 40 indirimli bilet fırsatı bitiyor

Ajet Mayıs ayı kampanyası olarak açıkladığı uçuş programında yurt dışı uçak bileti almak isteyen müşterisine özel olarak indirim sunacak.

Yayın Tarihi: 02.05.2024 08:24
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 08:24

Sadece 4 Gün! AJet'te yüzde 40 indirimli bilet fırsatı bitiyor

Gerek yaz tatili planı yapan, gerekse de bayram tatilini değerlendirmeyi düşünen vatandaş şimdiden indirim kampanyalarını araştırmaya başladı. Türk Hava Yolları bünyesine geçtiğimiz aylarda dahil olan ve ucuz uçuş imkanı sağlayan iştiraki olarak bilinen Ajet, bayram tatili ve yaz tatili için indirimli tarifesini açıkladı. Öte yandan Mayıs ayındaki uçuşlara özel olarak başlatılan 4gün lük kampanya da yüzde 40 indirim sağlanacağını belirtti. Ajet Mayıs ayı kampanyası olarak açıkladığı uçuş programında yurt dışı uçak bileti almak isteyen müşterisine özel olarak indirim sunacak.

AJET YURT DIŞI BİLETİ KAMPANYASI

1 - 4 Mayıs tarihleri arasında yurt dışı uçuşlarınızı %40 indirimli satın alacak olan birey Mayıs ayı sonuna kadar bu hakkını kullanabilecek. u sayede Mayıs ayında uçuş planı olan müşteri yüzde 40 indirimli olarak uçacak.

AJET

Sadece 4 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında rezervasyonu yapılacak olan uçuş kategorisi yurt dışı uçuşlar olarak bilinirken, 6 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasındaki seyahatlerde kullanılacak. Düzenlenen kampanya kapsamında Türkiye'den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye'ye indirimli uçuş hizmeti verilecek. AJet'in web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden 4 Mayıs'a kadar uçuş bileti alan her müşteri, bileti satın alırken, ödeme kısmına "AJET40" indirim kodunu yapıştırması durumunda indirimden faydalanabilecek. Türk Hava Yolları'nın güvenilir alt markası olarak bilinen Ajet, Geniş uçuş ağı ve uygun fiyatları ile her bütçeye uygun bilet temin etmektedir.

4 gün sürecek olan kampanya sınırlı sayıda biletle geçerli olacağı bildirilirken, hemen mobil uygulama ya da resmi sitesi üzerinden rezervasyon işlemlerinin tamamlanması konusunda uyarılarda Ajet tarafından yapılmaktadır.

AJET, kabin memuru olarak çalıştırılmak üzere yeni personel alımı yapacağı açıklaması da mevcut iken, Uçuş operasyonlarının gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak ve yolcu memnuniyetini sağlamak adına personel alımlarının devam ettiği belirtilmiştir.