Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,29 -0,59%
EURO
34,81 -0,33%
ALTIN
2.395,35 -0,63%

Rüzgâr Aksoy, KirliSepeti’nden ayrılıp TRT1'de Aziz Mahmut Hüdayi’yi canlandıracak

Kirli Sepeti dizisinden ayrılan Rüzgâr Aksoy, TRT’nin ramazan dizisi Hüdayi Yolu’nda Aziz Mahmut Hüdayi’yi canlandıracak. Başarılı oyuncu, yeni dizide Üftade Hazretleri, Safiye, Dilaver, Ziyşan, Tacir ve Ali gibi isimlerle birlikte rol alacak.

Yayın Tarihi: 22.01.2024 09:30
Güncelleme Tarihi: 22.01.2024 09:30

Rüzgâr Aksoy, KirliSepeti’nden ayrılıp TRT1'de  Aziz Mahmut Hüdayi’yi canlandıracak

KirliSepeti'nden Ayrılan Rüzgâr Aksoy, TRT'nin Ramazan Dizisi Hüdayi Yolu'nun başrolü oldu

FOX'un sevilen dizisi Kirli Sepeti, her pazar izleyicileri ekrana kilitleyen hikayesi ve ünlü konuk oyuncularıyla fark yaratıyor.

Rüzgâr Aksoy, KirliSepeti'ne Veda Ediyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, KirliSepeti dizisinin ilgi çeken karakterlerinden biri olan "Yavuz" rolünü canlandıran Rüzgâr Aksoy, diziden ayrılmaya hazırlanıyor. MedYapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizide 17. Bölümde son kez izleyici karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu, yeni bir projeye imza atıyor.

Rüzgâr Aksoy, Hüdayi Yolu Dizisinin Başrolünde

Rüzgâr Aksoy, Bozdağ Film'in TRT1 için hazırladığı ramazan dizisi Hüdayi Yolu'nda başrol oynayacak. Aziz Mahmut Hüdayi'nin hayatını anlatacak olan dizinin senaryosunu İsa Yıldız, yönetmenliğini ise Kamil Aydın yapacak. Hüdayi Yolu dizisinde Rüzgâr Aksoy'un yanı sıra Ahmet Somers "Üftade Hazretleri", Duygu Gürcan "Safiye", Hakan Örge "Dilaver", Tuğba Melis Türk "Ziyşan", Barış Başar "Tacir", Furkan Karaca "Ali" gibi isimler de rol alacak.