Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

RTÜK’ten Güldür Güldür Show’a Gazilerle İlgili Skeç Nedeniyle Soruşturma

Güldür Güldür Show’un gazileri eleştiren skeci sosyal medyada tepki topladı. RTÜK soruşturma başlattı, Show TV skeci yayınlamadı. Gani Müjde ise skecin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Yayın Tarihi: 03.02.2024 16:46
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 16:48

RTÜK’ten Güldür Güldür Show’a Gazilerle İlgili Skeç Nedeniyle Soruşturma

Güldür Güldür Show'un Skeci Sosyal Medyada Tepki Çekti

Güldür Güldür Show, cesur skeçleriyle izleyicilerin beğenisini kazanan bir komedi programıdır. Ancak programda yer alan bir skeç, gazilerimize yapılan saygısızlığı eleştirdiği halde, bazı kişiler tarafından yanlış anlaşıldı ve sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı.

Gani Müjde: Topluca delirdik yahu

Ünlü yazar Gani Müjde, yaşananları "Topluca delirdik yahu" diyerek yorumladı. Skecin gazilerle değil, gazilere saygısızlık yapanlarla dalga geçtiğini belirten Müjde, RTÜK'ün de soruşturma açmasını eleştirdi. Müjde, ayrıca skecin Show TV'de yayınlanmadığını da hatırlattı.

RTÜK Başkanı: Gazilere dil uzatan bu insanları kınıyorum

RTÜK Başkanı, skeci kendi şahsi sayfasından paylaşarak, gazilere saygısızlık yapanları kınadı. Gazilik mertebesinin parayla kıyaslanmasını kabul edilemez bulan Başkan, yayınla ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

RTÜK’ten Güldür Güldür Show’a Gazilerle İlgili Skeç Nedeniyle Soruşturma

Show TV ise, sosyal medyada eleştirilen skecin kanal yönetimi tarafından yayınlanmaya uygun görülmediğini ve program yapımcısıyla da anlaşılarak yayından kaldırıldığını açıkladı. Show TV, durumu kamuoyuna saygıyla sunduğunu belirtti.