toplantı ve katılımcılar:
Rektör Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen kahvaltı programında öğrencilerle bir araya geldi. Programa rektör yardımcıları Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Meryem Özturan Sağırlı ve Prof. Dr. Erhan Zeytun, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Gül, Üniversite Genel Sekreteri Mustafa Yurteken, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Etkinlik, fakültenin ev sahipliğinde samimi bir ortamda gerçekleştirildi; katılımcılar aynı sofrayı paylaşarak gündemi ve fakülte yaşamını konuştu. Toplantı boyunca öğrenciler eğitim süreçleri ve sanatsal projeleri hakkında görüşlerini aktardı.
öğrencilerle doğrudan iletişim ve geri bildirim:
Kuyrukluyıldız, kahvaltı boyunca öğrenci temsilcileri ve bireysel öğrencilerle sohbet ederek onların beklenti ve önerilerini dinledi. Rektör, öğrencilerle doğrudan iletişim kurmanın önemine dikkat çekerek üniversite yönetiminin öğrenci deneyimini iyileştirmeye açık olduğunu belirtti.
Görüşmelerde eğitim kalitesi, atölye ve stüdyo imkânları ile üniversite yaşamına dair pratik konular ele alındı. Katılımcılar, bu tür buluşmaların yönetişim şeffaflığını artırdığı ve yaratıcı çalışmalara destek sağladığı görüşünde birleşti.
sanatsal üretime vurgu ve takdir:
Program kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları tarafından hazırlanan sanatsal çalışmalar rektöre takdim edildi. Kuyrukluyıldız, sunulan eserler için teşekkür ederek sanatın üniversitenin kültürel ve akademik yaşamındaki rolünü özel olarak vurguladı.
Rektör, sanatın disiplinlerarası etkileşim ve öğrenci gelişimindeki katkılarına değinerek üniversite bünyesindeki sanatsal etkinliklerin desteklenmesinin önemine dikkat çekti.
Program, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi; katılımcılar etkinliğin samimi atmosferinin ve doğrudan iletişimin sağladığı geri bildirimlerin verimli olduğunu belirtti.
REKTÖR KUYRUKLUYILDIZ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTU