Ameliyathane hemşireliği eğitiminde 12 kişiye sertifika

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyathane hemşireliği sertifika programını 12 kursiyer başarıyla tamamladı.

Yayın Tarihi: 03.11.2026 16:01
Güncelleme Tarihi: 03.11.2026 16:01

Ameliyathane hemşireliği eğitiminde 12 kişiye sertifika

Ameliyathane hemşireliği sertifikalı eğitim programı tamamlandı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, 12 kursiyerin katılımıyla sona erdi. Programın tamamlanması dolayısıyla hastanede bir kapanış töreni düzenlendi ve katılımcılara sertifikaları verildi.

katılımcılar ve tören:

Kapanış törenine Başhekim Prof. Dr. Ethem Acar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Gönül Korkmaz, hastane yönetim ekibi, kursiyerler ve eğitim ekibi katıldı. Tören, eğitim sürecine katkıda bulunan ekiplerin ve kursiyerlerin çabalarının takdir edildiği bir program şeklinde gerçekleştirildi.

eğitimin hedefleri ve sonuçları:

Programın amacı, ameliyathane hemşireliğinde mesleki bilgi ve becerileri geliştirmek, nitelikli insan kaynağı yetiştirmek ve sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaktı. Kursiyerler söz konusu hedefler doğrultusunda eğitimlerini başarıyla tamamladı; hastane yönetimi bu tür programların sürdürüleceğini ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE DÜZENLENEN AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM...

MUĞLA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE DÜZENLENEN AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI, 12 KURSİYERİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.