Pursaklar 3. Kitap Günleri Başladı
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Pursaklar 3. Kitap Günleri" etkinliği, Pursaklar Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirildi. Açılışta konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, kitap fuarının Ankara'daki önemli etkinliklerden biri olduğunu belirterek, "Kitap olmazsa hiçbir şey olmaz, okumak olmadığında insanoğlu aydınlanamaz." dedi.
Etkinliğin Detayları
Pursaklar Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren ise 10 gün sürecek olan etkinlikte herkesin seveceği kitapları bulabileceğini ifade ederek, bu organizasyona katkı sağlayan herkesi tebrik etti.
Belediye Başkanı'nın Açıklamaları
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte düzenledikleri etkinlikte yazarların katılımıyla imza günleri ve söyleşilerin yapılacağını duyurdu. Çetin, etkinlikte kitap dağıtımına da dikkat çekerek, "Sevgili çocuklar, okuldan dönerken öğretmenleriniz size birer kitap çeki verecek. İstediğiniz kitabı onunla alabilirsiniz. İlk kitabınız belediyeden sizlere hediyedir." şeklinde konuştu.
Protokolden Ziyaret
Konuşmaların ardından protokol üyeleri, fuardaki stantları ziyaret etti. "Toplum ve İnsan" konulu söyleşiye katılan Yenişehirlioğlu, okurları için kitaplarını imzaladı.
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde "Pursaklar 3. Kitap Günleri" düzenlendi. Törene, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da (sağ 2) katıldı.
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde "Pursaklar 3. Kitap Günleri" düzenlendi. Törene, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu da (sağ 2) katıldı.