Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Prens Dizisinin Şampiyonlar Ligi Kadrosu ve Özel Bölümü

Blutv’nin seyircilerden gelen talep üzerine çektiği Prens dizisinin ikinci sezonu yaklaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu çok zengin ve Behzat Ç.'nin Hayalet’i de dizide rol alacak. Dizinin kamera arkası görüntülerinden oluşan özel bir bölüm de hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 08.01.2024 14:40
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 14:40

Prens Dizisinin Şampiyonlar Ligi Kadrosu ve Özel Bölümü

Prens Dizisi'nin 2. Sezonu ne zaman başlıyor? Dizi'nin kadrosunda hangi oyuncular var?

Blutv'nin seyircilerin isteği üzerine hayata geçirdiği popüler dizisi Prens'in oyuncu kadrosu çok iddialı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Prens dizisinin hem yazarı hem de başrol oyuncusu olan Giray Altınok, Kerem Özdoğan ile birlikte kaleme aldığı senaryoyu geçen ay çekmeye başladı. Prens dizisinin ikinci sezonunun 16 Ocak’ta bitmesi bekleniyor. Bongomia Krallığı’nın maceralarını konu alan dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça zengin. Behzat Ç.'nin Hayalet’i olarak tanınan İnanç Konukçu da dizide yer alacak. Blutv’de reyting rekorları kıran Behzat Ç.'nin Hayalet’i, Prens dizisine renk katacak.

Prens Dizisinin Şampiyonlar Ligi Kadrosu ve Özel Bölümü

Dizinin yapımcısı Müşvik Guluzade, dizinin yedi bölümden oluşacağını duyurdu. Ayrıca Türkiye’nin ilk sanal prodüksiyon stüdyosunda çekilen tarihi komedi dizisinin kamera arkasını gösteren özel bir bölüm de hazırlanıyor. Dizinin afişi ise 17 Ocak’ta çekilecek, eğer bir aksilik olmazsa.

Prens dizisinin yıldız dolu kadrosu

Prens dizisinde Giray Altınok’a Ceyda Düvenci, Çağlar Ertuğrul, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin, Kerem Özdoğan, Ebru Şahin, Deniz Uğur, Engin Benli, Zeynep Tuğçe Bayat, Kürşat Demir, Okday Korunan, Demet Gül, Sarp Aydınoğlu, Cemil Büyükdöğerli, Yağmur Sevgi Koysal, Miray Akay, Devrim Kabacoğlu, Mert Doğan, Şevket Süha Tezel, Soner Türker, Kemal Tarkan İnallı, Gizem Ayaz, Faruk Barman, Cansu Diktaş Altınok, Erarslan Sağlam ve Levent Özdilek eşlik ediyor.