Polis eşleri Bolu'da yaşlılarla gönül sohbeti yaptı

İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar'ın eşi Beste İpar ile düzenlenen etkinlikte polis eşleri, Bolu Dağı Polisevi'nde yaşlılarla sohbet edip hediyeler verdi.

Yayın Tarihi: 01.10.2026 17:28
Güncelleme Tarihi: 01.10.2026 17:29

Polis eşleri Bolu'da yaşlılarla gönül sohbeti yaptı

Polis eşleri Bolu'da yaşlılarla gönül sohbeti yaptı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında düzenlenen programda, polis eşleri yaşlılarla bir araya gelerek sıcak sohbetler gerçekleştirdi ve günün anlamına uygun jestlerde bulundu.

Etkinlik düzenleyenler ve yer:

Program, İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar'ın eşi ve Polis Eşleri Derneği Bolu Şube Başkanı Beste İpar ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirildi. Buluşma Bolu Dağı Polisevi'nde yapıldı.

İletişim, hediyeler ve fotoğraf:

Polis eşleri bir süre yaşlılarla sohbet ederek taleplerini dinledi, moral ve güvenceye yönelik samimi diyaloglar kurdu. Günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi ve etkinlik, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

BOLU’DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE POLİS EŞLERİ, YAŞLILARLA BİR...

BOLU’DA 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE POLİS EŞLERİ, YAŞLILARLA BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.