Pınarhisar'da 57 Kişilik Umre Kafilesi Kurtuluş Camii Önünden Dualarla Uğurlandı

Pınarhisar'dan kutsal topraklara giden 57 kişilik umre kafilesi, Kurtuluş Camii önünde yüzlerce vatandaşın katılımıyla dualarla uğurlandı.

Yayın Tarihi: 10.11.2025 17:00
Güncelleme Tarihi: 10.11.2025 17:00

Pınarhisar'da 57 Kişilik Umre Kafilesi Kurtuluş Camii Önünden Dualarla Uğurlandı

Pınarhisar'da 57 kişilik umre kafilesi dualarla uğurlandı

Pınarhisar ilçesinden kutsal topraklara umre ibadetini yerine getirmek üzere yola çıkan 57 kişilik kafile, Kurtuluş Camii önünde düzenlenen törende dualarla uğurlandı. Törene yüzlerce vatandaş katıldı ve topluluk, yolculara destek verdi.

Uğurlama programında, yakınlarıyla vedalaşan yolcular arasında duygulu anlar yaşandı. Gözyaşları ve dualar eşliğinde başlayan kutsal yolculuk, hem yolcular hem de katılanlar için anlamlı anlar barındırdı.

Toplumsal destek ve temenniler

Vatandaşlar, umreye giden hemşerilerine hayırlı yolculuklar temennisinde bulunarak ibadetlerinin kabul olmasını diledi. Tören, yerel topluluk tarafından gösterilen manevi desteğin bir göstergesi oldu.

Uğurlamanın önemi

Bu tür uğurlama törenleri, yolcular için moral kaynağı oluşturmanın yanı sıra toplum bağlarını güçlendiriyor. Pınarhisar'da düzenlenen tören de hem duygusal hem de sembolik bir anlam taşıdı ve katılımcılar arasında dayanışmayı pekiştirdi.

KIRKLARELİ’NİN PINARHİSAR İLÇESİNDEN KUTSAL TOPRAKLARA UMRE İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK ÜZERE GİDEN...

KIRKLARELİ’NİN PINARHİSAR İLÇESİNDEN KUTSAL TOPRAKLARA UMRE İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK ÜZERE GİDEN 57 KİŞİLİK KAFİLE, YÜZLERCE VATANDAŞIN KATILIMIYLA KURTULUŞ CAMİİ ÖNÜNDEN DUALARLA UĞURLANDI.

PINARHİSAR İLÇE MERKEZİNDE YAPILAN UĞURLAMA PROGRAMINDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANIRKEN, YAKINLARIYLA...

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.