Park halindeki otomobilin arka koltuğunda ölü bulunan Samet Aydın için soruşturma

Konya Selçuklu'da annesinin haber alamadığı 22 yaşındaki Samet Aydın, park halindeki araçta ölü bulundu; soruşturma sürüyor.

Yayın Tarihi: 28.09.2026 23:29
Güncelleme Tarihi: 28.09.2026 23:29

Park halindeki otomobilin arka koltuğunda ölü bulunan Samet Aydın için soruşturma

Park halindeki otomobilin arka koltuğunda ölü bulunan Samet Aydın için soruşturma

Konya merkez Selçuklu ilçesinde, bir süredir kendisinden haber alınamayan Samet Aydın (22), park halindeki bir otomobilin arka koltuğunda ölü olarak bulundu. Olay, Mehmet Akif Mahallesi Küçükkuyu Sokak üzerinde akşam saatlerinde gerçekleşti.

olayın ortaya çıkışı:

İddialara göre Aydın’dan haber alamayan annesi, oğlunun en son görüştüğü arkadaşıyla iletişime geçti. Arkadaşı, gençle en son ayrıldıkları yere giderek park halindeki otomobili kontrol etti ve Aydın’ı hareketsiz halde arka koltukta buldu. Durum üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

adli süreç ve soruşturma:

Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk kontrolde, otomobilin arka koltuğunda yatan Samet Aydın’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Aydın’ın cenazesi, polis ekiplerinin incelemelerinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna sevk edildi. Olayla ilgili olarak polis tarafından soruşturma başlatıldı ve incelemeler devam ediyor.

Otomobilin arka koltuğunda ölü olarak bulundu

Otomobilin arka koltuğunda ölü olarak bulundu

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.