Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ozan Güven'in “Taş, Kağıt, Makas” dizisi ile ilgili yeni detaylar

Ozan Güven, üç yıl sonra Kanal D’de yayınlanacak olan “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Dizide Ekin Koç, sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip bir gencin adalet mücadelesini anlatıyor.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 17:05
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 17:05

Ozan Güven'in “Taş, Kağıt, Makas” dizisi ile ilgili yeni detaylar

Ozan Güven, üç yıl sonra ekranlara dönüyor!

Ozan Güven, son olarak Babil dizisinde rol aldığı 2021 yılından beri setlerden uzak kalmıştı. Ancak ünlü oyuncu, 2024 yılında Kanal D’de yayınlanacak olan “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

“Taş, Kağıt, Makas” dizisinin detayları belli oldu!

MF Yapım’ın imzasını taşıyan “Taş, Kağıt, Makas” dizisi, adalet kavramını ve güç ilişkilerini mercek altına alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi isimler yer alıyor. Dizinin ilk okuma provası geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Ozan Güven, sıradışı bir karakterle geri dönüyor!

Ozan Güven, Kore yapımı Remember: War Of The Son dizisinden uyarlanan “Taş, Kağıt, Makas” dizisinde Harun Yakar adlı gizemli bir avukatı canlandırıyor. Oyuncunun bu rolüyle nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak uyandırıyor.

Ekin Koç, hipertimezi hastası bir genç olarak karşımızda!

Dizinin başrolünde Ekin Koç, Umut adlı bir hipertimezi hastasını (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) oynuyor. Umut, babasının haksız yere suçlandığı bir davayı çözmek için mücadele ediyor. Umut’un hafızasındaki her şeyi hatırlama yeteneği, onun adalet arayışında önemli bir rol oynuyor.

“Taş, Kağıt, Makas” dizisi, yakında Kanal D’de başlıyor. Kaçırmayın!