Orhangazi'de motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı

Göl Yolu'nda gece vardiyasından dönen motosiklet sürücüsü, Örnekköy kavşağında bir ticari taksiyle çarpıştı; sürücü beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alındı.

Yayın Tarihi: 11.07.2026 12:50
Güncelleme Tarihi: 11.07.2026 12:50

Orhangazi'de motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı

Orhangazi'de motosiklet kazasında sürücü ağır yaralandı

Kaza detayları

Orhangazi Göl Yolu üzerinde akşam saat 24.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. İddiaya göre, çalıştığı fabrikada gece vardiyasını tamamlayan İbrahim Şahin (37), 16 BOT 641 plakalı motosikletiyle evine dönmek üzere yola çıktı.

Örnekköy kavşağında karşı yönden gelip yan yola dönüş yapmak isteyen M.D. (46) yönetimindeki 16 T 4736 plakalı ticari taksiye çarpan motosiklet, savruldu ve sürücü metrelerce sürüklendi.

Yaralanma ve müdahale

Kazada ağır yaralanan İbrahim Şahin için ihbar üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Şahin, önce Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucu beyin kanaması teşhisi konan Şahin, daha sonra Şehir Hastanesine sevk edilerek yoğun bakım ünitesine alındı.

Olay sonrası ve soruşturma

Kazayı öğrenen Şahin'in ailesi ve fabrikadaki mesai arkadaşları hastaneye akın etti. Kaza ile ilgili olarak ticari taksi sürücüsü M.D. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MOTOSİKLET TİCARİ TAKSİYE ÇARPTI. MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI.

MOTOSİKLET TİCARİ TAKSİYE ÇARPTI. MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI.

MOTOSİKLET TİCARİ TAKSİYE ÇARPTI. MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.