Ordu'nun Kumru ilçesinde kar etkinliği: yaklaşık 150 kişi aynı anda kaydı
Yerel girişimciler ve vatandaşların bir araya geldiği etkinlikte festival havası yaşandı
Ordu'nun Kumru ilçesinde, iş adamları ve esnaf öncülüğünde sosyal medya çağrısıyla toplanan vatandaşlar, karın tadını çıkarmak için kendi imkanlarıyla bir etkinlik düzenledi. Fizme Mahallesi'nde oluşturulan yaklaşık 500 metrelik kayma alanı, trafiğe kapatılarak güvenli hale getirildi.
Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinliğe, organizasyon sorumlularının verdiği bilgiye göre yaklaşık bin kişi katıldı. Etkinlik boyunca bölge esnafı tarafından yöresel yiyecekler ve çay ikram edildi; program gün boyu sürdü ve halk arasında festival havası esti.
Etkinlik sırasında en dikkat çeken anlardan biri, yaklaşık 150 kişinin tek seferde birbirlerine tutunarak poşetlerle aynı anda kayması oldu. Bu görüntüler, etkinliğe katılanların tebessüm etmesine yol açtı ve sosyal medyada ilgi gördü.
Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva da etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte kaydı ve organizasyonun yerel dayanışmaya katkısını vurguladı. Programın ilerleyen saatlerinde katılımcılar, kızak ve poşetlerle teker teker de kayarak etkinliği sürdürdü.
Güreş ve çeşitli etkinliklerin de yer aldığı program, hem yerel kültürü canlı tutmayı hem de kış eğlencesini bir arada sunmayı amaçladı. Organizasyon, bölgedeki esnafın desteği ve vatandaş katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinliğin düzenlenme biçimi ve katılım yoğunluğu, yerel dayanışma ve halkın kış etkinliklerine gösterdiği ilginin bir göstergesi olarak öne çıktı.
TEK SEFERDE YAKLAŞIK 150 KİŞİNİN KAYDIĞI ANLAR TEBESSÜM ETTİRDİ.