Bist 100
10.267,09 0%
DOLAR
32,26 0,06%
EURO
34,83 -0,04%
ALTIN
2.396,69 -0,02%

Okul koridorunda kadın öğretmene yumruk atıp kaçan şahıs yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün sosyal medyada yayılan görüntülerde bir öğretmeni yumruklayarak darbeden ve ardından kaçan zanlının yakalandığını duyurdu.

Yayın Tarihi: 26.04.2024 12:19
Güncelleme Tarihi: 26.04.2024 12:19

Okul koridorunda kadın öğretmene yumruk atıp kaçan şahıs yakalandı!

İstanbul Sarıyer’deki Profesör Doktor Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’nda akıl almaz bir olay yaşandı. İddiaya göre başka bir okuldan ara dönemde Profesör Doktor Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu’na gelen bir öğrenci, başka bir öğrenciye akran zorbalığı yaptı. Bunun üzerine kadın öüretmen N.Ö. ise öğrenciyi uyardı. Uyarı üzerine öğrenci, öğretmene “bana nasıl davranacağınızı öğreneceksiniz” tepkisini verdi! Bunun üzerine çocuk, babası A.Ç’yi çağırdı. Baba A.Ç. ise öğretmene koridorda yumrukla saldırdı! 

Öğretmen hastanelik oldu! 

A.Ç. isimli şahıs tarafından yumruk ve tekmelerle darbedilen öğretmen N.Ö. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen 6 Nolu Şube Başkanı İdris Şekerci olaya tepki gösterdi. Ayrıca öğretmenin iş göremezlik raporu aldığı da öğrenilen bilgiler arasında yer aldı. 

ali yerlikaya

İl Milli Eğitim Müdürlüğü taradından soruşturma başlatıldı! 

Konuya yönelik olarak İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir açıklama yaptı. Sürecin hassas bir şekilde takip edileceğini aktaran müdürlük, soruşturma başlatıldığını da ekledi. Güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anı ise bir delil olarak soruşturmaya eklendi. 

Bakan Yerlikaya saldırganı yakaladı! 

Yaşanan olayın ardından Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı X’ten bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Yerlikaya, A.Ç. isimli şahsın yakalanarak adalete teslim edildiğini aktararak şu ifadeleri ekledi:  

“Ömürlerini eğitime adayan, bilgelikleriyle yolumuzu aydınlatan sevgili öğretmenlerimize yapılan saldırılar kabul edilemez! Kıymetli öğretmenimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."