Bist 100
10.508,41 1%
DOLAR
32,28 0,02%
EURO
35,06 -0,08%
ALTIN
2.461,06 0,29%

Okul giderlerinden kasım kasım kasılan ebeveyne müjde! Hiç bu kadar kolay olmamıştı

Garanti Bankası Mayıs ayı kampanyaları ile özellikle de eğitim sektöründe büyük destek sağlayacak kampanyasını açıkladı. 1 Mayıs'ta başlayan kampanya 31 Mayıs tarihinde son bulacak iken 5.000 TL - 1.000.000 TL tutarındaki peşin okul ödemelerinde masrafsız ve faizsiz 6 taksit imkanı sağlıyor.

Yayın Tarihi: 02.05.2024 17:04
Güncelleme Tarihi: 02.05.2024 17:04

Okul giderlerinden kasım kasım kasılan ebeveyne müjde! Hiç bu kadar kolay olmamıştı

Eğitim, her zaman en önemli yatırımlardan biri olmuştur. Ebeveyn çocukların eğitimi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken, maddi konularda da yükün kalkması için belli başlı adımlar atılabilemktedir. Eğitim alanında mevcut yükün hafifletilmesi adına banka destekleri devam etmektedir. BonusFlaş, bu konuda destek olmak için harika Mayıs fırsatını sunmaktadır. 

Bankaların Mayıs ayı kampanyaları, müşteriler tarafından merakla takip ediliyor. Garanti Bankası Mayıs ayı kampanyaları ile özellikle de eğitim sektöründe büyük destek sağlayacak kampanyasını açıkladı. 1 Mayıs'ta başlayan kampanya 31 Mayıs tarihinde son bulacak iken 5.000 TL - 1.000.000 TL tutarındaki peşin okul ödemelerinde masrafsız ve faizsiz 6 taksit imkanı sağlıyor. BonusFlaş ile ödeme işlemlerini tamamlayan ebeveyn, bu ödemeyi ücretsiz 6 taksite bölünmüş şekilde ödüyor. Bütçenin rahat yönetileceği bu kampanya ile çocuklarınızın eğitimini en iyi şekilde sağlayabileceksiniz. 

Bonus Flexi, Flexi ve Bonus Genç kart sahiplerinin dahil olacağı kampanyada katılım şartı bulunmaktadır. Harcama ve ödeme yapmadan yapmadan önce kampanyaya katılım şartı aranmaktadır. BonusFlaş üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklayabilir veya "EVET EGITIMTAKSIT" yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini yazarak 3340'a SMS göndererek kampanya katılımı sağlanmakta. SMS ile kampanyaya dahil olmak için bankada kayıtlı olan cep telefonu numarası ile işlemlerin tamamlanması zorunluluğu da şartlar arasında yer almakta. 

tll

Kampanyaya dahil olacak olan kartlar Garanti Bonus

Flexi

Bonus Flexi

Bonus Genç

Money Bonus

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları

American Express

Shop&Fly

Metal The Platınum Card olarak açıklanırken, sadece eğitim kurumlarında yapılacak ödemeler için kampanya geçerli olacaktır. 

tll

ocukların eğitimi konusunda destek sağlamak aöacıyla başlatılan kampanya, bütçelerin bozulmaması ve kontrolünün kolaylaştırılması adına sağlanmaktadır. Aylık taksitlerle okul ödemelerinin yapılamasını hedefleyen banka, BonusFlaş'ın diğer kampamyalarında da bir çok avantajı beraberinde getirmektedir.