Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Okan Buruk yeni transferi için o ismi kafasına koydu

Trendyol Süper Lig'inin zirvesinde yer alan Galatasaray, önümüzdeki yıllara yönelik planlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Okan Burk, takviye aradığı pozisyonlar hakkında yönetime bilgi verirken, listede bir yıldız oyuncunun ismi de yer aldı.

Yayın Tarihi: 28.03.2024 15:28
Güncelleme Tarihi: 28.03.2024 15:28

Okan Buruk yeni transferi için o ismi kafasına koydu

Galatasaray Süper Lig'deki mücadelesini sürüdüryor. Sezona şampiyonluk mottosuyla aşlayan sarı-kırmızılılar, ezeli rakibi olan Fenerbahçe'nin 2 puan önünde 81 puanla lider durumda bulunuyor.

Sarı-kırmızılı ekip, sezon sonunda mutlu sona ulaşma umuduyla yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kasımpaşa'yı ilk kez konuk eden Aslan, karşılaşmayı 4-3 kazandı. Galatasaray'ın gollerini Mertens, Icardi (2 gol) ve Carlos Vinicius attı. Sarı-Kırmızılı ekip, bu maçın ardından sezon hazırlıkları için milli devre arasında kampa girdi.

Milli aradan sonra Galatasaray, evinde Atakaş Hatayspor'u ağırlayacak.

Süper Lig'de mücadelesini sürdüren sarı-kırmızılı takım için ışık hızında gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray ligin askıya alındığı dönemde transferlere odaklandı. Yönetim şimdiden önümüzdeki sezonun planlarını yapıyor. Sarı-kırmızılı ekip bu nedenle Avrupa'nın dört bir tarafına scout ekiplerini gönderdi.

Okan Buruk yeni transferi için o ismi kafasına koydu

Galatasaray, deneyimli çalışanlarının yanı sıra genç ve dinamik isimleri de transfer etmek istiyor. Aynı zamanda Galatasaray, yüksek gelir elde etmek için Sasha Boy gibi bir oyuncuyu transfer etme niyetinde.. Sarı Kırmızılılar bu hedeflerine ulaşmak için son dönemde Derrick Köhn'ü kadrosuna kattı.

Cimbom'un asıl hedefi önceki dönemlerde olduğu gibi bu sezon da doğru transfer hamleleri yapmak. Bu amaçla oyuncunun teklifini alan yönetim, teknik direktör Okan Buruk ile detaylı transfer görüşmeleri gerçekleştirdi. Bu toplantı gelecek sezonun puanlarını belirledi. Buruk, yönetime hangi alanlarda takviyeye ihtiyaç duyduklarını bizzat anlattı.

Bu pozisyonların zirvesinin 10 numara olduğu ortaya çıktı. Bu kapsamda da sarı-kırmızılı ekip şok bir teklifle geldi. Yöneticiler, Galatasaray yönetimiyle temasa geçmeye başladı. O oyuncu Nabil Fekir'di.

Okan Buruk yeni transferi için o ismi kafasına koydu

Fransız futbolcunun Okan Buruk'un aradığı tipte futbolcu olduğu söyleniyor. Fekir'in Real Betis'ten ayrılmak istediği de gelen bilgiler arasında. Yönetim bu bilgilerden yola çıkarak yıldız oyuncuları takıma katmak istiyor.

Okan Buruk'tan gelen onay sonrası Sarı Kırmızılılar, İspanyol ekibiyle temaslara başlayacak. Fransız futbolcunun günceldeki değeri 12 milyon euro. Fekir, 2018 yılında Lyon'da forma giydiğinde 70 milyon euroluk bir değere ulaşmıştı. Bu sezonda 16 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı. Futbol yıldızının sözleşmesi 2026'da sona eriyor.