Okan Buruk: Filistin’i unutmadan her gün ne yapabileceğimizi düşünerek yaşamamız gerekiyor
Galata Köprüsü'nde düzenlenen yürüyüşe binlerce kişi katıldı
İnsanlık İttifakı ve Milli İrade Platformu tarafından "Sinmiyoruz, susmuyoruz Filistin’i unutmuyoruz" sloganıyla Galata Köprüsü'nde düzenlenen buluşma, yeni yılın ilk sabahında 3. kez gerçekleştirildi. Organizasyona binlerce vatandaş katıldı.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da alandaydı. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada soğuk hava ve yeni yılın ilk günü olmasına rağmen katılımın yüksek olduğuna dikkat çekerek, "İnşallah bunu çok daha arttırarak, hiç unutmadan, her gün orada yaşananları düşünerek, Filistin için ne yapabiliriz bunu düşünerek yaşamamız gerekiyor" dedi.
Galatasaray taraftarının tribünlerde de Filistin'e destek verdiğinin hatırlatılması üzerine Buruk, "Galatasaray taraftarı her zaman o desteği veriyor. Şampiyonlar Ligi’nde de bu desteği verdi. Taraftarlarımız bugün de buradaydı. Bütün takımların taraftarları bu desteği veriyor. Bu çok önemli ve değerli. Bugün katılan herkese de teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galata Köprüsü'nde düzenlenen Filistin'e destek eylemine büyük bir katılım sağlandığını belirterek, "İnşallah bunu çok daha arttırarak, hiç unutmadan, her gün orada yaşananları düşünerek, Filistin için ne yapabiliriz bunu düşünerek yaşamamız gerekiyor" dedi.