Gebze, Fenerbahçe Medicana karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

Gebze Belediyespor, 7 Kasım Cumartesi 19.00'da TVF Burhan Felek'te Fenerbahçe Medicana'ya konuk olacak; hedef üç puan ve galibiyet serisini sürdürmek.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 16:19
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 16:19

Gebze, Fenerbahçe Medicana karşısında galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor

maç öncesi notları:

Gebze Belediyespor, SMS Grup Efeler Ligi'nin 5. haftasında yarın deplasmanda Fenerbahçe Medicana ile karşılaşacak. Ligde oynadığı dört maçtan da galibiyetle ayrılan ekip, İstanbul deplasmanında seriyi sürdürmeyi hedefliyor.

maç bilgileri:

Tarih ve saat: 7 Kasım Cumartesi, 19.00.

Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu.

Hakemler: Seçkin Yener, Orhan Sakın.

gebze cephesi ve teknik değerlendirme:

Gebze Belediyespor antrenörü Fikret Ayan, Fenerbahçe maçı öncesi şu değerlendirmeyi yaptı: "Ligin ilk 4 maçından galibiyet ile ayrıldık bundan memnuniyet duyuyoruz. Fenerbahçe Medicana güçlü oyuncuların bulunduğu bir kadro. Bütün hafta boyunca bu maç özelinde çalışmalarımızı yaptık. Biz galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Keyifli güzel bir maç olacağına eminim"

Takımın önceliği sahadan üç puanla dönmek; maçın dengeli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.

GEBZE BELEDİYESPOR, SMS GRUP EFELER LİGİ’NİN 5. HAFTASINDA YARIN DEPLASMANDA FENERBAHÇE MEDİCANA...

GEBZE BELEDİYESPOR, SMS GRUP EFELER LİGİ’NİN 5. HAFTASINDA YARIN DEPLASMANDA FENERBAHÇE MEDİCANA İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!