Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Öğrencilere müjde! 1400 TL'lik destek sağlanacak

Bankkart ile yapılan alışverişlerin çoğunda geri ödeme imkanı sağlanırken, Banka öğrencilere özel olarak sunduğu kampanyasında 1400 TL geri ödeme yapacağını belirtmiş bulunuyor.

Yayın Tarihi: 25.05.2024 14:55
Güncelleme Tarihi: 25.05.2024 14:55

Öğrencilere müjde! 1400 TL'lik destek sağlanacak

Özellikle de hayat koşullarının zorlaşmaya devam ettiği şu günlerde bankalar tarafından sağlanan ek ödeme kampanyaları oldukça dikkat çeiyor. Yapılan alışverişlerde cebine artı para girmesine olanak sağlayan banka kampanyaları öte yandan yapılan alışverişin indirimli olarak yapılmasına da olanak sağlıyor. Ziraat Bankası da özellikle de bankkart avantajları ile sunduğu kampanyalara gün gün yenisini eklemeye devam ediyor. Bankkart ile yapılan alışverişlerin çoğunda geri ödeme imkanı sağlanırken, Banka öğrencilere özel olarak sunduğu kampanyasında 1400 TL geri ödeme yapacağını belirtmiş bulunuyor. 

TL

BANKKART GENÇ KAMPANYALARI

İngilizce öğrenmek veya mevcut becerilerini arttırmak isteyen öğrencilere özel olarak başlatılan kampanyadan Bankkart Genç kart sahipleri faydalanabiliyor. Online Dİl Okulu'ndan  3 Ay Konuşma Kulübü paketi satın alımı yapan öğrenciye özel olarak 1.490 TL geri ödeme imkanı sağlıyor. Yapılan kampanya açıklamasında 3 aylık dil okulunun bahsi geçen tutara denk geleceği de belirtilmiş bulunuyor. 

FR

Bankkart Genç kart sahibi müşterinin faydalanabileceği kampanyaya başvurulması akabinde söz konu dil okulu yetkilileri tarafından kayıt süreci akabinde bilgi verileceği de belirtilmiş bulunuyor. Bankkart Sanal POS üzerinden satın alınacak olan dil kursu için satın alma işlemi sırasında kampanyada sunulan indirimden faydalanmanız sağlanacaktır.

tll

ONLİNE DİL OKULU AVANTAJLARI

3 Ay Konuşma Kulübü paketi için normal fiyat 2.995 TL iken, bu kampanya ile sadece 1.490 TL'ye tekabül edeceği belirtilmiş bulunuyor. Kayıt işleminin oldukça kolay olarak yönetilebilmesi sayesinde başvuru işlemleri sadece 2 dakikada tamamlanabiliyor. Son zamanlarda oldukça dikkat çeken Online Dil Okulu esnek yapısı ile de dikkat çekmektedir. Öğretmenlerin belirlediği saatlerde değil de esnek saatlerde İngilizce öğrenme hakkı sağlanmaktadır. Ekibin ise uzman ve deneyimli olması oldukça dikkat çekmektedir.