Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Nur Sürer ve Burcu Biricik, 8 Mart’ta Geleceğin Güçlü Kadınları için podyumda! İşte detayları

Nur Sürer, 8 Mart’ta depremzede üniversite öğrencilerine destek olmak için Aydan Taş’ın düzenlediği defilede podyuma çıkacak. Gecede Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer’in kızı rolündeki hamile Burcu Biricik ve birçok ünlü isim de yer alacak.

Yayın Tarihi: 20.02.2024 16:44
Güncelleme Tarihi: 20.02.2024 16:44

Nur Sürer ve Burcu Biricik, 8 Mart’ta Geleceğin Güçlü Kadınları için podyumda! İşte detayları

Nur Sürer ve Burcu Biricik 8 Mart'ta podyumda

Değerli oyuncu Nur Sürer, anlamlı bir etkinlik için podyuma çıkacak. Aydan Taş'ın her yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde organize ettiği gecenin bu yılki amacı, depremden etkilenen üniversite öğrencilerine destek sağlamak. Son olarak "Aile" dizisiyle ekranlara gelen Nur Sürer, Maslak TİM'de gerçekleşecek olan defilede yer alacak.

Nur Sürer'e teşekkür

Aydan Taş, Nur Sürer için şu ifadeleri kullandı: "Gecenin Onur Konuğu, Nur Sürer... Söylenecek çok şey var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor. Sizinle bu süreci paylaşmak benim için büyük bir onur ve mutluluk. Bu dünyada çok nadir rastlanan bir kadınsınız. Geleceğin Güçlü Kadınları'na yardım etmek için hiç tereddüt etmeden elinizi uzattınız. Sizin gibi bir insanın varlığı bana umut veriyor. Sizi çok seviyorum Nur Ablam."

Gecenin diğer yıldızları

Gecenin sunuculuğunu Çağla Şıkel yapacak. Derya Uluğ da sahnede şarkılarıyla coşku katacak. Gecenin bir diğer sürprizi ise ünlü komedyen Tolga Çevik olacak. Defilede Nur Sürer'in yanı sıra şu isimler de podyuma çıkacak: Aslı İnandık, Aslıhan Malbora, Begüm Birgören, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Cemre Baysel, Deniz Baysal Yurtçu, Deniz Işın, Dilara Aksüyek, Ecem Özkaya, Esra Dermancıoğlu, Esra Ruşan, Evrim Alasya, Hazal Türesan, İrem Helvacıoğlu, Melisa Şenolsun, Melis İşiten, Merve Oflaz, Müjde Uzman, Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Pelin Karahan, Şebnem Hassanisoughi ve Yüsra Geyik. Nur Sürer, "Camdaki Kız" dizisinde kızı rolündeki ve hamile olan Burcu Biricik ile aynı defilede boy gösterecek.