Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, Erzurum'da iki yarışın da birincisi oldu

Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, 20-24 Ocak 2026 Erzurum şampiyonasında her iki yarışı kazanarak altın madalyayı aldı; 03-15 Şubat 2026'da Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Yayın Tarihi: 26.01.2026 12:24
Güncelleme Tarihi: 26.01.2026 12:24

Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, Erzurum'da iki yarışın da birincisi oldu

Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, Erzurum'da iki yarışın da birincisi oldu

Erzurum Şampiyonası'nda iki altın

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün duyurusuna göre, Niğdeli milli kayakçı Ebru Tuncer, 20-24 Ocak 2026 tarihlerinde Erzurum'da düzenlenen şampiyonada piste çıktı.

Tuncer, şampiyona kapsamında yapılan her iki yarışta da birinciliği elde ederek altın madalyanın sahibi oldu.

Bu başarıyla moral depolayan milli sporcu, 03-15 Şubat 2026 tarihlerinde Romanya ve Bosna Hersek'te düzenlenecek Balkan Kayak Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Milli sporcumuz Ebru Tuncer’e Balkan Kayak Şampiyonası’nda başarılar diliyoruz, ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, NİĞDELİ SPORCU, MİLLİ KAYAKÇI EBRU TUNCER’İN ERZURUM’DA DÜZENLENEN...

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, NİĞDELİ SPORCU, MİLLİ KAYAKÇI EBRU TUNCER’İN ERZURUM’DA DÜZENLENEN KAYAK ŞAMPİYONASINDA ÖNEMLİ BİR BAŞARI ELDE ETTİĞİNİ AÇIKLADI.

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, NİĞDELİ SPORCU, MİLLİ KAYAKÇI EBRU TUNCER’İN ERZURUM’DA DÜZENLENEN...

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.