Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Netflix’in Yeni Bombası: Adsız Aşıklar'a iki yeni oyuncu dahil oldu! İşte detayları

Netflix'in yeni dizisi "Adsız Aşıklar"da Halit Ergenç, aşk hastanesinde çalışan bir doktoru oynuyor. Her bölümde farklı bir aşk hikâyesi anlatan dizinin kadrosunda birçok ünlü isim var.

Yayın Tarihi: 24.01.2024 12:37
Güncelleme Tarihi: 24.01.2024 12:37

Netflix’in Yeni Bombası: Adsız Aşıklar'a iki yeni oyuncu dahil oldu! İşte detayları

Netflix'ten "Adsız Aşıklar" sürprizi: Halit Ergenç ve Funda Eryiğit başrolde

Netflix'in yeni dizisi "Adsız Aşıklar"ın çekimleri başladı. Cumartesi Film'in yapımcılığını üstlendiği dizide Halit Ergenç ve Funda Eryiğit başrolleri paylaşıyor.

"Adsız Aşıklar" dizisi, her bölümde izleyicileri farklı bir aşk macerasına götürecek. Dizinin merkezinde ise Cem adında bir aşk doktoru var. Cem, aşk hastanesinde çalışan ve aşk acısı çeken insanlara yardım eden bir karakter. Bu rolü ünlü oyuncu Halit Ergenç canlandırıyor.

Dizinin kadrosunda yıldız isimler var

Dizinin kadrosunda Halit Ergenç ve Funda Eryiğit'in yanı sıra birçok tanınmış isim yer alıyor. Dizide Rıza Kocaoğlu, Cansel Elçin, Sedef Avcı, Yetkin Dikicinciler ve Seda Akman gibi oyuncular da rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Umur Turagay yapıyor. "Adsız Aşıklar" dizisinin senaryosunu ise deneyimli senarist Başar Başaran kaleme alıyor. Başaran, daha önce de birçok başarılı diziye imza atmıştı. Dizinin 8 bölümden oluşacağı ve yakında Netflix'te yayınlanacağı duyuruldu.