Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrolleri Deniz Baysal ve Devrim Özkan Yılbaşı Gecesi Hangi Programlarda?

Ne Gemiler Yaktım dizisinin yıldızları Deniz Baysal ve Devrim Özkan, yılbaşı gecesi Güldür Güldür Show ve O Ses Türkiye programlarında boy gösterecek. Dizi, yeni yılda da heyecanla devam edecek.

Yayın Tarihi: 20.12.2023 10:18
Güncelleme Tarihi: 20.12.2023 10:18

Ne Gemiler Yaktım dizisinin başrolleri Deniz Baysal ve Devrim Özkan Yılbaşı Gecesi Hangi Programlarda?

Ne Gemiler Yaktım'ın başrol oyuncuları Yılbaşı Gecesi rakip kanallarda

Ne Gemiler Yaktım, Show TV'nin en çok izlenen dizilerinden biri. Başrollerinde Deniz Baysal ve Devrim Özkan gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizi, her hafta heyecanlı bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Deniz Baysal Güldür Güldür Show'da, Devrim Özkan O Ses Türkiye'de

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ne Gemiler Yaktım'ın yıldızları, yılbaşı gecesi farklı kanallarda boy gösterecek. Kulislerde konuşulanlara göre, Deniz Baysal Show TV'nin sevilen komedi programı Güldür Güldür Show'un yılbaşı özel bölümüne katılacak. Baysal, programın eğlenceli skeçlerinde rol alacak.

Baysal'ın dizideki partneri Devrim Özkan ise tv8'in popüler yarışma programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde yer alacak. Özkan, programın jüri üyeleri ve yarışmacılarıyla birlikte şarkı söyleyecek.

Ne Gemiler Yaktım son bölümünde neler olmuştu?

Fidan, Yasemin’in onu Rutkay’la evlendirmesiyle büyük bir üzüntü ve çaresizlik yaşar. Konakta yeniden ortaya çıkarken Yasemin kendini vicdan azabı içinde bulur. Rutkay, Fidan’a olan tavırlarını değiştirir ve herkesi hayrete düşürür. Yasemin, Rutkay’ın korkunç tehditleri ve sıkıştığı durum karşısında çaresiz kalır ve Rutkay’ın tehlikeli önerisini kabul etmek zorunda kalır. Toprak, kaçakçılık işinde ulaştığı kişinin izini sürerken Yasemin’le beklenmedik bir yerde karşılaşır.