Narkotik ekiplerinden aralıksız denetim: Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Kahramanmaraş'ta 25-28 Ekim'de yapılan operasyonlarda 334 sentetik ecza, 160 captagon, ruhsatsız tabanca ve 2.500 TL ele geçirildi; 3 kişi tutuklandı.

Yayın Tarihi: 02.11.2026 16:36
Güncelleme Tarihi: 02.11.2026 16:36

Narkotik ekiplerinden aralıksız denetim: Kahramanmaraş'ta uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Operasyonun kapsamı:

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25-28 Ekim tarihlerinde uyuşturucu ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik kapsamlı operasyon gerçekleştirildi.

Aramalar sonucu 334 sentetik ecza hap, 160 captagon hap, 1 ruhsatsız tabanca, 4 adet 9.19 mm fişek ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin 500 TL nakit para ele geçirildi.

Yakalanma ve adli süreç:

Operasyonlar kapsamında yakalanan 3 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından şüpheliler adli mercilere sevk edildi; mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE...

KAHRAMANMARAŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONLARDA UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLİRKEN, GÖZALTINA ALINAN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.