Kovancılar'da silahlı kavga: 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kovancılar'da çıkan silahlı kavgada 27 yaşındaki Muhammet Döndü ağır yaralandı; sevk edildiği hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 02.11.2026 10:49
Güncelleme Tarihi: 02.11.2026 10:49

Kovancılar'da silahlı kavga: 27 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Olayın gerçekleştiği yer ve ilk müdahale:

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi TOKİ Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada 27 yaşındaki Muhammet Döndü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği tespit edilemeyen bir şahıs yanında getirdiği tabancayla Döndü'ye ateş etti.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralıyı kendi araçlarıyla Kovancılar Devlet Hastanesi'ne götürdü. Buradan ambulansla sevk edilen Döndü, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma ve arama çalışmaları:

Döndü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde polis ekipleri inceleme yaparken, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

ELAZIĞ'DA KİŞİLER ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 27 YAŞINDAKİ GENÇ, HAYATINI KAYBETTİ

ELAZIĞ'DA KİŞİLER ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 27 YAŞINDAKİ GENÇ, HAYATINI KAYBETTİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.